UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'taki ilk maçında yarın Fransa ile Kocaeli'de karşılaşacak A Millî Takımımız, hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışmada ısınmanın ardından sırasıyla pas, rondo ve çeviklik çalışmaları yapıldı. Son bölümde ise Fransa maçının taktiği üzerinde duruldu ve duran top çalışması yapıldı. Ayak parmağındaki ağrısı devam eden Orkun Kökçü bugünkü idmanda yer almazken, kaleci Muhammed Şengezer ise çalışmalara başladı. Antrenmanı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri de takip etti.
İdmanın ardından otobüsle Kocaeli'ye yolculuk eden A Millî Takım kafilesi, Türkiye - Fransa maçının oynanacağı Kocaeli Stadyumu'nda kısa bir yürüyüş yapıp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kamp yapacağı otele geçti ve maç saatini beklemeye başladı. A Millî Takım'ı otel girişinde çok sayıda taraftar karşıladı ve takım lehine tezahüratlarda bulundu.