TR
EN
A Millî Takımımız, Venezuela Maçının Hazırlıklarını Tamamladı 6.06.2026
A Millî Takımımız, Venezuela Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesindeki ikinci hazırlık maçında ABD'nin Fort Lauderdale kentinde bu gece TSİ 01.00'de Venezuela ile karşılaşacak A Millî Takımımız, müsabaka öncesindeki son antrenmanını Florida Blue Training Center'da yaptı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanda, ısınmanın ardından rondo, çeviklik ve taktik çalışmalar yapıldı. Son bölümde ise son vuruşlar üzerinde duruldu. Kenan Yıldız antrenmanın tamamında, Ferdi Kadıoğlu ise kısmen takımdan ayrı çalıştı. A Millî Takım'ın bugünkü çalışmasını TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz da izledi.

Türkiye - Venezuela karşılaşması, yarın saat 18.00'de (TSİ 01.00, 7 Haziran) Inter Miami CF Stadyumu'nda oynanacak ve atv'den canlı olarak yayınlanacak.  
 

Geri
İleri